A megismételhetetlen Bitcoin

A megismételhetetlen Bitcoin

A megismételhetetlen Bitcoin

A BitcoinBázis podcastja a héten különleges vendéget fogad. Stier Kata e heti beszélgetőpartnere Knut Svanholm, egy jól ismert figura a Bitcoin közösségben. Katáék először személyesen a rigai Honey Badger konferencián találkoztak, ahol is megegyeztek Knut könyvének magyarra fordításáról… a többi pedig történelem.

Örömmel jelenthetjük be, hogy megnyílik a ⁠BitcoinBázis⁠ webshopja, ahol lehetőségetek lesz Knut Svanholm magyarra fordított kötetének megvásárlására keményborítós, illetve e-book formájában is, kizárólag a ⁠Lightning Network⁠-ön keresztül. A webshop a későbbiekben további termékekkel is bővülni fog, így érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Knut az adásban mesélni fog arról, hogy hogyan lett egy matrózból bitcoiner, és elmeséli a BTC Infinity Day eredetét, majd kitér mélyebb témákra is, mint például a praxiológia és a Bitcoin kapcsolata. Szó esik a Madeirán történt élményeiről, ahol a jövő évben megrendezésre fog kerülni a Bitcoin Atlantis konferencia. A Bitcoin Kebab vége pedig pár jótanáccsal zárul a kezdők számára.

https://shop.bitcoinbazis.hu⁠

Csekkoljátok a ⁠Facebook⁠, illetve ⁠Instagram⁠ oldalunkat, ahol platformonként kisorsolunk 2-2 kötetet!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box