Játék az egész világ: foci VB és kripto kaszinó – PODCAST

Játék az egész világ: foci VB és kripto kaszinó – PODCAST

Játék az egész világ: foci VB és kripto kaszinó – PODCAST

A Bitcoin Kebab heti adásban az online szerencsejátékokról beszélget Stier Kata két vendégével, akik mindketten külföldön élnek és hosszú évek óta dolgoznak a világ legnagyobb úgynevezett iGaming cégeinek magyar és külföldi piacokra egyaránt.

Ha egy szóban kellene válaszolni arra a kérdésre, hogy mennyire népszerű a szerencsejáték, és a sportfogadás világszerte, akkor a válasz az lenne, hogy nagyon! Így volt ez már a régi öregek idejében is, akik előszeretettel jártak ki például a lovira, és később is, amikor a II. világháborút követően megjelent a Totó, amit aztán évtizedekkel később felváltott a sokkal több fogadási opciót, bőségesebb kínálatot, és napi szintű fogadási lehetőségeket nyújtó Tippmix játék majd egyéb Magyarországon is elérhető külföldi platform.

Olyan kérdésekre kaphatunk választ, mint hogy mi a különbség a e-sports és a hagyományos sportfogadás között, kik a VIP játékosok? Hobbi vagy egyenesen szenvedélybetegség? Hogyan akadályozzák meg a platformok a függőség kialakulását?

De lesz szó a crypto casinókról is és arrol, hogy mit élnek át a srácok a foci VB idején.Játék az egész világ :)Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box