A majmok ideje lejárt: közösségi finanszírozás NFT-kel – PODCAST

A majmok ideje lejárt: közösségi finanszírozás NFT-kel – PODCAST

A majmok ideje lejárt: közösségi finanszírozás NFT-kel – PODCAST

A Bitcoin Kebab soron következő adásának vendége Turcsán Tamás Péter – Shy, újságíró, innováció és startup vállalkozás tanácsadó, kommunikációs szakértő, blogger, társadalmi innovátor, a Startupper.hu és az Indulj.be oldalak egyik alapítója. 1992-ben ő volt az eredetileg Guru, majd PC Guru, elsősorban számítógépes játékokkal és hardverekkel foglalkozó havonta megjelenő újság egyik alapítója. Írt könyvet is StartUp book@me – Az elveszett recept címmel, manapság pedig mint, a POZI.io alapítója, az Ether.cards vagy ahogy ma hívják Galaxis kurátora, NFT szakértő, ökoszisztémák építője működik.

A beszélgetés a múltba tekintéssel indul, Tamás elmeséli a Guru alapításának történetét, ami tulajdonképpen az első digitális magazin volt 30 évvel ezelőtt Magyarországon és az is kiderül, hogyan került a startup-ok világába és alapította meg a Pozit. Igen szórakoztató stílusban meséli el a projekt kriptós vonatkozását és a befektető találás kalandos menetét. Steve Aoki, Mike Tyson, a Budwiser mind szerepet kap a sztoriban és megtudhatjuk miért szeret Tamás problémamegoldó lenni.

Mit jelent a közösségi finanszírozás NFT-vel, miért jobb közösségben gondolkodni és mik azok a dinamikus NFT-k? Miért mondjuk, hgy a majmok ideje lejárt? Hogyan tudja Sylvester Stallone közvetlenül meghívni a rajongóit legújabb filmjének vetítésére, vagy tud Anthony Hopkins személyes üzenetet küldeni? A válaszok egy igazán élvezetes beszélgetésből kiderülnek.

Ha szeretnél jegyet nyerni a november 23 és 24 között megrendezésre kerülő berlini blockchain konferenciára, a Next Block-ra, a Pozi oldalán még megteheted!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box