Kriptó megoldások a zeneiparban

Kriptó megoldások a zeneiparban

Kriptó megoldások a zeneiparban

A Minteca NFT projekt társalapítói, Sára Barnabás és Ványi Márió a Bitcoin Kebab legfrissebb epizódjának vendégei. Stier Kata, a műsor szerkesztő-műsorvezetője kérdésére a fiúk elmesélik, hogyan kerültek kapcsolatba a kriptovalutákkal és mi a hátterük. Betekintést nyerhetünk milyen a Z generáció hozzáállása a technológiához, mennyire ismerik és használják a 21. század vívmányait,kriptovalutákat, NFT-ket. Beleláthatunk egy kezdő projektbe a fiatal üzletemberek elmesélése alapján, hogy mi az alapötlet és melyek a megvalósítás egyes lépései. Kata kérdésére azt is megtudhatjuk, hogy a srácok szerint mi a probléma a zeneiparral és mire nyújt megoldást az üzleti vállalkozásuk és milyen nehézségekkel szembesülnek a medvepiacon.

Hogyan jön képbe Beton.Hofi vagy Azahriah és micsoda újszerű motivációt kínálnak a bulizáshoz NFT-ken keresztül. Vajon milyen a fogadtatása egy ilyen projektnek a zenészek részéről és hogyan alakulhatnak a nagy lemezkiadók web3-as kiadókká, ebből a részből kiderül. És persze Márió bedobta a híres when Lambo-t, ki tudja, még az is lehet 🙂

Hallgass rá!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box