Górcső alatt a kriptocsalások

Górcső alatt a kriptocsalások

Górcső alatt a kriptocsalások

A Bitcoin Kebab soron következő adásának vendége Mariánovich Félix, a CoinCharlie – kritpotőzsde – operatív igazgatója, akivel Stier Kata a kriptós csalásokról beszélget. Félix 2017 óta foglalkozik kriptovalutákkal és ma már a tűzközelből figyeli a virtuális valutákhoz kapcsolódó bűncselekményeket, hiszen gyakran kap a platform megkeresést a rendőrségtől egy-egy eset kivizsgálása kapcsán.

Megtörtént eseteket mesél Kata vendége, amelyekből rálátni, hogy kik lehetnek azok a kriptót használók, akiknek nagyobb a kitettsége. Félix kitér arra is, hogy a magyar rendőrség mennyire felkészült az ilyen ügyek kivizsgálására. Döbbenetes sztorik hallhatóak kuponkód beváltásról kriptóért cserébe, dobozban rendelhető bitcoinról és még sokminden másról. Ha te is hallottál már ilyen történeteket vagy esetleg magad is részese voltál vagy áldoztul estél a csalóknak semmiképpen se szalaszd el ezt a részt!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box