Kriptokereskedés robottal a medvepiacon

Kriptokereskedés robottal a medvepiacon

Kriptokereskedés robottal a medvepiacon

A nyári szünet utáni első adásban Stier Kata vendége Lukács Krisztián, aki elmeséli hogyan lett a fejlesztőből tanácsadó és online marketinges, majd került érdeklődésének középpontjába a kriptó. Kezdetben Raspberry-n Monerot bányászott a 6 éves fiával, majd egyre jobban beleásta magát a témába. Betekintést enged családi életükbe is, ugyanis digitális nomádként élnek és utaznak családilag, két gyermekükkel kontinensek között. A gyerekek kódolnak és NFT-ket készítenek, Krisztán elmeséli, hogy hogyan jutottak el idáig.

Azonban nem csak a család, hanem az üzlet is szóba jött és kiderül mire jó és mitől különleges, a Kata vendége által készített trading bot. Milyen lehetőség vannak a medvepiacon és miért nevezi Krisztián egy óriás sárkánynak a kriptót, mind megtudható az epizódból. Befektetés vagy életstílus? Bitcoin vagy shitcoin? És vajon felváltják-e a hagyományost pénzt a kriptovaluták?Műsorvezető és vendége arról is eszmét cserélnek, hogy miért a bitcoin a világ legjobb találmánya és mennyi társadalmi problémára, igazságtalanságra nyújthat megoldást.

Meleg nyári nappalokra a hűsben hallgatni ajánlott 🙂

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box