Buddhizmus, szerencsejáték és kriptó – Podcast

Buddhizmus, szerencsejáték és kriptó – Podcast

Buddhizmus, szerencsejáték és kriptó – Podcast

Izgalmas történetek Venczel Zsuzsannától, aki több mint 20 éves tapasztalattal büszkélkedhet a pénzügyi csalások megelőzése területén. A Kebab harminchetedik adásában betekintést nyerhetünk a bankkártya csalásoktól a nemzetközi online fogadások világán keresztül a kriptóig. 

A vendégem ezúttal a Swissborg, pénzügyi bűncselekmények megelőzési szakértője, aki a City Banknál kezdte karrierjét a 2000 évek elején. Egy véletlennek köszönhetően került Máltára, ahol az online fogadások és kaszinók világába csöppent és éveken keresztül volt a szervezett bűnőzők rémálma. Megtörtént eseteken keresztül mutatja be a csalók furfangjait összehasonlítva a magyar trükköket az ázsiaiakkal.

Zsuzsi pikáns humorral beszél máltai, maláj és Fülöp-szigeteki élményeiről, amelyek néhol akár tragédiákba is torkolltak. Elmeséli azt is, hogy végül hogyan került Indiába és mi vezette a buddhizmus felé, majd vissza Máltára. Végül pedig meghallgathatjuk egy buddhista véleményét a bankokról és a kripto világáról, de elmondja azt is, hogy mekkora a különbség a SwissBorg vállalati kultúrája és az eddig általa ismert más nagy vállalatok atmoszférája között. Igazán lebilincslő adás!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box