Magyar karriertörténet a nemzetközi kriptovilágból – Podcast

Magyar karriertörténet a nemzetközi kriptovilágból – Podcast

Magyar karriertörténet a nemzetközi kriptovilágból – Podcast

Egy magyar lány életszemléletéről és karriertörténetéről beszélgetek, a Bitcoin Kebab harmincötödik epizódjában. Lőrincz Emi – aki, jelenleg a Legder Enterprise Solution értékesítési igazgatója és a svájci székhelyű Crypto Valley Association elnöke – töviről- hegyire elmeséli, hogy a Külker-ről kikerülve, hogyan vezetett az út Düsseldorfból Londonba, majd Svájcba és szerzett tapasztalatot a magánrepülőgép finanszírozástól, a tankerhajók optimalizálásán keresztül pénzügyi területen is és csöppent végül a kriptovaluták világába.

Érdekes beszélgetés arról, hogy ez a kriptotél – legalábbis Emi szerint – miben más, mint az előzőek voltak; hogy miért fontos a Crypto Valley Egyesület és hogyan változtatta meg az életét és, hogy miért tekint a bitcoinra úgy, mint egy világszemléletre. Arra is kíváncsi voltam, hogy mennyire stresszes a Ledgernek dolgozni, amikor a munkatársaid a világ különböző pontjain, különböző időzónákban élnek.

Kiderül az is, hogy milyen a kriptók megítélése Svájcban, de Emi mesél tavaly nyári TedTalk-járól is. A podcast felvételével egy időben a Ledger bejelentést tett legújabb fejlesztéséről, amelyről további információ itt olvasható.

Szuper adás, nemcsak nőknek!

A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on. Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box