Kriptovállalkozás Magyarországon: kihívások és buktatók – Podcast

Kriptovállalkozás Magyarországon: kihívások és buktatók – Podcast

Kriptovállalkozás Magyarországon: kihívások és buktatók – Podcast

Ez már a harminckettedik! A Bitcoin Kebab e heti adásában vendégem Mogyorósi Attila, a Coincash – magyar kriptováltó – társalapítója és CEO-ja volt. A beszélgetés apropóját a május 22-én tartott Bitcoin Pizza Nap adta, melynek alkalmából Attiláék délutáni matinét szerveztek a kriptós közösségnek Budapesten.

A beszélgetésből megtudhatjuk, hogy a kriptósok nagy többsége még mindig 30 körüli férfi, de azért mégis nagyot változott a helyzet az elmúlt öt évben, hiszen az ideológia már nem játszik akkora szerepet manapság. Kikérdeztem Attilát egy kriptós vállalkozás alapításának minden fortélyáról, hogy milyen volt ez 2017-ben és milyen ma vezetni egy olyan céget, amelynek még bankszámlát is csak a sokadik elutasítás után, hosszas procedúra árán volt lehetséges nyitni. Természetesen a szakember kérdés sem maradhatott el, kiváncsi voltam mennyire könnyű vagy nehéz megfelelő munkatársakat találni.

Attila elmondta véleményét az aktuális kriptopiaci helyzetről és hogy, vajon a medve meddig brummog még a piacon. Ha érdekel egy cégvezető tapasztalata erről az új iparágról, tarts velünk.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box