Energiaforradalom és kriptovaluta bányászat: barát vagy ellenség? – Podcast

Energiaforradalom és kriptovaluta bányászat: barát vagy ellenség? – Podcast

Energiaforradalom és kriptovaluta bányászat: barát vagy ellenség? – Podcast

Az újév első adásában, vendégem Jogg Dániel, az Enerhash alapítója volt. Dániel energiapiaci kereskedőként dolgozott mielőtt bátyjával közösen 2018-ban elindította az energiaszektor hatékonyságát javítani célzó, erőművek mellé telepíthető konténer-szerverfarm startupját. Az Enerhash azóta kezdi komoly nemzetközi szereplővé kinőni magát, számos megkeresést kapnak világszerte, együttműködnek az E.Onnal, de aktívak új-zélandi, svéd és az amerikai piacokon is.

Az energiaszektor működését jól ismerő Dániel mítoszoszlató szakértelemmel beszél a bitcoin és az altcoin bányászat aktuális helyzetéről, illetve bepillantást nyújt abba, miként is gondolkodik egy erőmű tulajdonosa, mik a legnagyobb kihívásai és miért jelentenek megoldást számukra az Enerhash által kínált bitcoinbányászatra is hasznosítható konténerfarmok.

Persze a bányászokat érdeklő témák se maradhatnak ki! A beszélgetés során szóba kerül a PoW vs. PoS szembenállás, a BTC jövedelmezősége szemben az altokéval, a bányászok beszállási költségei, a megtérülés, illetve néhány hasznos tipp a garázsbányászok számára. Ne maradj le!


Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót dumálni egy műsor során, kérjük írj! (📧: [email protected])

Facebook Comments Box