Kis magyar kripto-kórkép egy jogász szemével – Podcast

Kis magyar kripto-kórkép egy jogász szemével – Podcast

Kis magyar kripto-kórkép egy jogász szemével – Podcast

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon).

A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast negyedik adásának vendége Dr. Varsányi Károly blokklánc ügyvéd, regtech, suptech és kriptovaluta eszközosztály befektető lesz, aki nem mellesleg a magyar kriptoközösségben ismert digitalcash.hu alapítója. Károly 2012 óta foglalkozik kriptopénzekkel. Eredetileg ingatlanforgalmi szakjogásznak tanult, de évekkel ezelőtt beszippantotta a blokkláncszektor, és azóta elkötelezett híve eme új technológiának.

Számos érdekes témáról beszélgetünk: szó lesz a szabályozási és adózási kérdésekről, természetesen kihangsúlyozva a jelenlegi magyar, szövevényes jogrendszert. Károly mesélni fog a magyar kriptoközösségről, annak érdeklődési köréről és ismereteiről, a generációk közötti befektetési szokásokról, az NFT-kről és a DeFi-ról, valamint az egyre több országot érintő CBDC mániáról. 

Facebook Comments Box